Skip to Content

ESTA VISUM Aanvragen

ESTA VISUM Aanvragen

Submitted by • November 2, 2020 www.estavisumamerika.nl

Wanneer u uw ESTA VISUM Aanvragen kan deze worden goedgekeurd binnen maximaal 72 uur. Het is belangrijk dat u de status van uw ESTA checkt voordat u naar de VS reist. Alhoewel een ESTA twee jaar geldig is vanaf de datum waarop die is goedgekeurd, kan die in bepaalde gevallen eerder verlopen. Wanneer uw paspoort bijvoorbeeld verloopt, verloopt uwESTA ook, ook al is het binnen de twee jaar. Updates binnen het VWP kunnen uw ESTA ook ongeldig maken. In dergelijke situaties kunt u niet naar de VS reizen met een ESTA en moet u een Amerikaans VISUM Aanvragen om naar de VS te kunnen reizen.
Als uw Amerikaans ESTA is goedgekeurd in het verleden moet u de status opnieuw checken voordat u verdere plannen maakt. Vergeet niet dat uw ESTA geldig moet zijn gedurende uw hele verblijf in de VS, en niet alleen tot wanneer u de VS binnenkomt. Als uw ESTA verloopt terwijl u in de VS bent kunt u worden beboet voor illegaal verblijf en u kunt zelfs worden gedeporteerd.

Voted by:
Voted by estavisumamerika

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>