Gmail tilit voidaan poistaa käytöstä, jos käyttäjä ei noudata Googlen ehtoja ja palveluita tai Googlen sähköposti käytäntöjä. Oletetaan, että olet jo kirjautunut Gmail-tilillesi millä tahansa laitteellasi yrittäessäsi käyttää sitä. Siinä tapauksessa huomaat, että sinut on kirjattu ulos Google-tilistä ja muutamat Googlen palvelut lakkaavat toimimasta välittömästi jäädytyksen jälkeen.